• (iOS) Deep Town: Idle Mining Tycoon токени злому

    ------------------------------------------
    ▶▶▶▶ Deep Town: Idle Mining Tycoon ANDROID ◀◀◀◀
    ------------------------------------------
    ▶▶▶▶ Deep Town: Idle Mining Tycoon IOS ◀◀◀◀
    ------------------------------------------
    ------------------------------------------
    ▞▞▞ токени злому ▞▞▞
    ------------------------------------------
    ▞▞▞ Deep Town: Idle Mining Tycoon 2022 version ▞▞▞
    ------------------------------------------
    ------------------------------------------

    Гра весела, і я люблю створювати матеріали та перемагати босів

    Deep Town: Idle Mining Tycoon Стратегије fml

    Цікава стратегія

    Чому немає контролю в крафтінге, хочеш 10 одиниць, чево або потрібно сидіти і ждати, а якщо забув то наштампує всі ресурси, які були в запасі. І щоб головні квести хоть як виділилися,

    Deep Town: Idle Mining Tycoon Стратегије fml

    Гра посередня, механіка чудова. Хоча вбиває батарею у фоновому режимі. А також механіка крафта, де ви не можете створити певну кількість предметів, тому якщо ви хочете щось створити, переконайтеся, що це скоро повернеться або поцілуйте свої мідні бруски на прощання

    Дуже цікава гра! Всім рекомендую!

    Редагувати 26 жовтня 2020 року: це була одна з моїх улюблених ігор, я з нетерпінням чекав, коли я буду братися до неї щодня. Однак останнім часом відео для отримання бонусної скриньки не завантажуються, не завантажуються мої файли збереження в хмару. Я спробував видалити та перевстановити гру, але мені також не вдалося завантажити жодне зі своїх попередніх збережень. У мене немає проблем з іншими моїми іграми, тому я знаю, що це специфічна гра. Якось безглуздо починати все спочатку і не мати змоги врятувати це, отримати жодні скрині. Гадаю, я тут закінчив.

    Ви просто дивіться рекламу сільськогосподарських матеріалів, мені це подобалося, коли це було не єдине, що можна було зробити. Але вузьке місце справжнє

    Немає належного підтвердження помилкового натискання для покупок дорогоцінних каменів, це шахрайство, остерігайтеся! Я втратив дорогоцінні камені через дурну помилку швидкого завершення будівництва та втрачені дорогоцінні камені, тому що є підтвердження на тому самому місці, тому ви клацнете неправильно.

    Deep Town: Idle Mining Tycoon Strategi yia

    Прочитайте, будь ласка, ви повинні створити маленьке містечко, яке ви можете побудувати на площі поверхні, і додати більше машин, які, здається, мають форму життя, і замість того, щоб магазин використовувався для використання реальних грошей для покупки валюти, зробити його так, щоб ми могли купувати частини або інші матеріали.

    Найгірша гра. Після точки в грі, коли ви досягнете рівня 82, і є бос. Щоб перемогти його, вам потрібно буде оновити атакуючу машину. Для цього потрібен Titanium, а щоб зробити це, вам потрібно бути на рівні 84. Отже, я повинен очистити цей рівень. Якщо він не розблокований і деякі квести розблоковані на рівні 76, які потребують матеріалів рівня 84. Тому ми також не можемо завершити квест. Будь ласка, виправте це. Інакше це була хороша гра, і я люблю кожну її хвилину.

    Не завантажуватиме прогрес. Після оновлення мені довелося перевстановити, тому що він перестав працювати, а потім я спробував завантажити прогрес, але безрезультатно. Здається, це автоматично врятувало мене на новій грі. Ніби це має якийсь сенс. Потім, спробувавши пройти підручник, щоб побачити, чи він завантажується, це не так. І сказав, що завантажую часто. Погана гра.

    Deep Town: Idle Mining Tycoon Strategi yia

    Супер

    Deep Town: Industria Mineraria Strategia asu

    Хоча гра чудова, варіант оплати та підтримка відстой! Тому моя оцінка. Я заплатив за придбання коштовностей і не отримав підтвердження, хоча гроші були вираховані. У грі немає способу відновити покупки, тому я надіслав їм листа через їх опцію підтримки. 3-4 дні, а відповіді чи підтримки ще немає. Більше не чекав повернення грошей чи предметів, але мені довелося оцінити гру та дати цей коментар, щоб інші не витрачали гроші на цю аферу.

    Цікава гра, є українська мова. Великий плюс що можна грати офлайн. Поки що дуже подобається.

    The Catapult 2 Hərəkət yvv

    Топ

    Однокнопочная "стратегія"

    Хороші візуальні зображення та не дуже наполегливі щодо купівлі речей, але це також досить шаблонно, і чомусь водночас стомлююче та переважаюче, оскільки «частина дій» копання не дуже інтерактивна чи складна, лише багато натискання кнопок, а всі ресурси сторона стає дуже складною та заплутаною, але недостатньо швидкою, щоб бути цікавою. Побічні квести є випадковими і штовхаються, а не вибираються.

    Клас..

    HopM

    Три роки гравця, а нашу гільдію вікинули з рейтингу. Розробники викинули всі гільдії вищі 50 рівнів! Поверніть гроші тепер!!!!

    Все добре вже я увійшов

    хороша гра, АЛЕ ви збираєтеся додавати ще одне розширення чи ні? коли? вже закінчив гру, так довго чекав оновлення. Якщо ні, видаліть це..

    Цю гру найкраще можна описати як клікер cookie. Для такого базового циклу гри він не вірить у здатність гравців розібратися в грі. Вас постійно засипають навчальні повідомлення. За моїми оцінками, протягом перших 10 хвилин він направив мене до каси. Уникайте цього. Є й інші ігри, які більше поважають вас, ваш час і пам’ять телефону.

    Дуже часто вилітає коли телефон підключений до інтернету. Коли телефон не підключений до інтернету, гра більш плавно працює і не падає. Як тільки до інтернету, почати підключати. Чим більше рівнів пройдеш - тим частіше вилітає. Часто вилітає після перегляду реклами (не дію через кілька секунд). Також часто вилітає в момент відкриття скриньок. Після того як вилітає відбувається останні дії у грі (наприклад, збивається винагорода за перегляд реклами).

    Затягує ,цікава атмосферна "Тапалка"

    Фігня якась

    Редагувати: вода не зберігається автоматично, як сказав розробник, і зараз я маю справу з великою кількістю інших помилок. Є помилка, коли водозбірник не збирає воду, і це робить гру безглуздою, якщо ви не переглядаєте 30 хвилин 30-секундної реклами на день, щоб отримати воду зі скринь. Я оновлю свій огляд, якщо вони виправлять цю помилку в моєму обліковому записі. Я ніколи не обманював у грі, якщо це було зроблено навмисне, але Google показує, що це сталося з людиною, яка обманювала раніше

    Зробіть українську мову, будь ласка.

    По Проблемі із збереженням прогресу, дійсно дуже незручно, коли все в тебе злітає

    Deep Town: Idle Mining Tycoon Стратегије fml

    Поняття не маю, що я роблю і чому — «підручник» нічого не пояснив, просто «натисніть цю та цю кнопку». Після 15 рівня або близько того з’явився «пошкоджений блок», без пояснень, без очевидного рішення, прогрес зупинився. Погане перше враження, вибачте, розробники, видалили його.

    Неможу зайти в гільдії!

     


  • Commentaires

    Aucun commentaire pour le moment

    Suivre le flux RSS des commentaires


    Ajouter un commentaire

    Nom / Pseudo :

    E-mail (facultatif) :

    Site Web (facultatif) :

    Commentaire :